• Fubila, otomobil tasarımına dair her şey!..


    Merhabalar, taşıt tasarımıyla ilgili arşivimin öylece bir kenarda durmasına gönlüm razı olmadı ve özellikle genç arkadaşlara faydalı olması umuduyla blog yazmaya karar verdim. 2006 yılından bu yana çeşitli basın yayın organlarında yayımlanmış yazılarım, arşivlerim  ve araştırmalarım -özellikle de taşıt tasarımı ile ilgili olanlar- bu sayfalarda yer alacak. Tabi bir yandan yepyeni yazılar ve araştırma dosyaları da sizlerle olacak.
    Geçtiğimiz yıllarda Ototrend dergisi, Digital Car Magazine, Ototasarım.com, Carbodydesign.com, Otomobilnews.com ve Turkdesignstudio'da yayımlanan tüm yazılarımı blog sayfamda bulabilirsiniz. Ayrıca Turkdesignstudio arşivinde yer alan diğer yazarların yazılarını da blog sayfama düzenli bir şekilde eklemeyi planlıyorum. Bu içeriğe "TDS arşivi" menüsünden ulaşabilirsiniz. "English contents" menüsünde ise yabancı tasarımcılarla yaptığım röportajların Türkçeye çevrilmemiş özgün halleri yer alacak.
    İçerikle ilgili görüşlerinizi gerek yazıların altına yorumlarınızı yazarak gerekse iletişim bölümünden benimle iletişime geçerek bildirmenizden memnuniyet duyacağım.

    Takipte olmanız dileğiyle...

    Sevgiler, saygılar.

    Furkan Bilal İyin
    Fubila-Automotive design blog.

    Not: Blog sayfama eklediğim her içeriği Turkdesignstudio.com'un Facebook sayfasından da duyuracağım:
    https://www.facebook.com/TurkDesignStudio

    0 yorum → Fubila, otomobil tasarımına dair her şey!..

    Yorum Gönder